I huvudet på Tant Grön

Alla inlägg under maj 2011

ANNONS
ANNONS
Av Tant Grön - 20 maj 2011 15:01


Jag tackar dem för att de tänkt på allt, eller åtminstone det mesta. När insida och utsida blev lika viktigt resulterade det i urbanears. Så bra.Med de gröna sköna kan jag lyssna på musik med bättre ljud och jag kan prata i telefon som aldrig förr. Snygga, praktiska och svenska. Eller ja...
Jag läste dock någonstans och kan för allt inte i världen hitta sidan igen, att tillverkningen numer är förlagd till Kina, av ekonomiska skäl såklart. Men också att delarna var förnyelsebara vilket i så fall är fantastiskt. Ett pris har de också vunnit. Men varför kan jag inte hitta något om miljöpolicy på deras sida?

 

Av Tant Grön - 20 maj 2011 14:12

Jag fick ett sms.


 

Jag förstår verkligen inte varför jag beställer nöjesläsningsböcker när jag ändå inte har tid att läsa dem. Och då menar jag VERKLIGEN inte. Det finns inte ens tid så att det räcker till att läsa alla böcker på skräcklittertaturkursens litteraturlista. Så vad håller jag på med. Varför detta irrationella beteende?

De är så vackra, böckerna. Det är väl kanske det. Som gör att jag helt enkelt inte kan motstå dem. Den magiska världen som finns mellan två pärmar, med lockande rop kallar de på mig...


   

 


Sedan är jag rätt sugen på den här också:


 

Som sagt. Helt irrationellt beteende, men ett å så roligt beteende.

Av Tant Grön - 20 maj 2011 12:13


Vanligtvis brukar jag känna hunger, kanske runt elva, halvtolv sådär en vardag, men nu struntar kroppen i det och istället upplever jag någon slags stickande känsla i magtrakten som påminner mig om att det är dags att äta. Straaandjö!


 

Detta sker dock endast på den ljusare delen av året. På vintern är jag helt sjukt hungrig 24-7.

Någon som been there, done that?

Av Tant Grön - 20 maj 2011 10:00


Jag vet inte om jag har några ord idag. Bara en massa tankar och texter jag vill läsa. Skriva ska jag göra men för någon annan. En uppsats som går mot sitt slut för den här gången men kanske kommer den tillbaka i höst. Tiden får visa hur det blir. Då.

   
         

Av Tant Grön - 19 maj 2011 19:49


Idag när jag satt på campusbussen ringde eon til mig och frågade om inte den där eldosan satt på en stolpe på tomten. Jo det gör den ju sa jag. Men då behöver ju faktiskt inte du köra hela långa vägen ner för att möta upp oss. Okej, va bra.


Ja det var därför jag skulle åka ner til huset just på fredag, för att möta eon där och få igågn elen. Men det klarar de utan mig så då stannat jag hemma på fredag och åker ner nästa helg istället. Och sover över!!! Någon som vill följa med? Jag behöver hjälp med att byta toalettstol, så sällskap är verkligen önskvärt.

  

 Det är ju så för bövla spännande att jag knappt kan sitta still! 

Av Tant Grön - 19 maj 2011 19:27

  

Så begav jag mig iväg med ryggsäcken på ryggen och Israel Vibrations i lurarna.

  


      


      
Presentation


Hej och välkommen in i mitt huvud. Var inte rädd, jag är inte farlig, inte ett dugg. Är du? Äsch, jag skojade bara. Jag är skitfarlig. Var rädd för bövelen.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Jag

Tjocka släkten

Gamla lumparpolare

Festivaler 2012

Feminism

RSS

Besöksstatistik

Receptbank

Råkost.se

Gemenskap

Råkostrecept

.

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se