I huvudet på Tant Grön

Alla inlägg under maj 2011

Av Tant Grön - 19 maj 2011 11:02


Varför min granne tycker att jag är knäpp på ett postivt sätt:


1. Jag borstar tänderna på bron och jag ropar in Gulliganerna för kvällen med

munnen full av tandkräm.


2. Jag odlar grönsaker på framsidan till skillnad mot det mer vanliga, på baksidan i trädgården. Men det här var ju inte så knäppt, låt mig måle en bild: Tänk er några större krukor på framsidan av ett radhus, i krukorna finns jordgubbar och lite sallad. När det är middagsdags går Tanten (jag) ut på framsidan med en sax och ett duskslag och skördar lite sallad. Kort därefter... se nästa punkt.


3. Jag slungar sallad på bron i en handduk (innan jag hittade en salladsslunga på loppis) ... kommer sagda Tant ut på bron igen med salladen i en handduk och svingar den runt runt över huvudet tills vattnet slungats bort.Men hon skulle bara veta allt annat "tokigt" jag gör, som idag när jag gick hem för att tvätta håret och promenerade tillbaka till min förra adress med en handduk på huvudet.


   


Jag kallar henne min granne men egentligen är hon ju inte det längre...


Kommentar: Det här är förstås min uppfattning av sanningen och det är mycket möjligt att grannen inte håller med.ANNONS
Av Tant Grön - 19 maj 2011 09:40


En annan du, Petra Krantz Lindgren skriver om föräldrar och barn. Har ni inte redan hittat henne föreslår jag att du klickar på länken och läser. Och du som har barn hur ska du kunna lära dem att de duger precis så  som de är om du inte tycker att du själv gör det?

ANNONS
Av Tant Grön - 18 maj 2011 19:40Vi mötte den på De Geersgatan igår.

 

Av Tant Grön - 18 maj 2011 17:17

  

... jag läser Stoker.


  


Av Tant Grön - 18 maj 2011 07:02


Och så här snygg blev jag:Dagens outfitt:


Tajts i ekologisk bomull

Klänning i gammal bomullDet är inte helt lätt att fota sig själv; så här blev det först:

 

Jag syns ju inte alls!

Av Tant Grön - 17 maj 2011 22:16


Jävlar vilken segväxande bäbis tänkte ni, men såklart inte!


Eftersom jag inte bloggade när jag var preggo så fick jag aldrig chansen att visa hela världen (jo för alla läser min blogg) min groteskt växande mage och jag VET att alla (ja, ALLA) är sjukt intresserade av min mage. Jag är i alla fall det, verkligen. Jätteintresserad! Så jag tänkte visa er min mage nu så här efteråt i vecka 738 nånting.


Men så insåg jag att jag inte har några postmagbilder, för vem fotar sin feta degiga harburittvåungjävlarmage liksom? Så jag sprang iväg och fixade det. Varsågoda.


  

  

El mago, El diablo. Potäjto, potaato. Jag ringade in några bristningar åt er också, en present från den förstfödde (don´t say I never gave u anything, mom!). Nej under krysset är det inga bristningar faktiskt. Det är endast sånna dära vackra märken från dagens kläder, eller "outfitta" som kidsen kallar det. Tänk strumpmärken fast runt midjan liksom.


Ja så här snygg kan man bli efter ett par ungar. Men det är ju ingen garanti förstås, att barnafödande ger en sån här fantastisk mage. Man kan faktiskt ha otur och komma ut på andra sidan helt slapp- och bristningsfri. Hua!

Av Tant Grön - 17 maj 2011 21:58Nja, plågas gör jag inte. Det är väl ändå ingen tortyr vi talar om. Blott några små gropar här och där som faktiskt inte gör någon förnär.


 Av Tant Grön - 17 maj 2011 20:16


Och Yrla tog mig på orden. Gillart!


   

Presentation


Hej och välkommen in i mitt huvud. Var inte rädd, jag är inte farlig, inte ett dugg. Är du? Äsch, jag skojade bara. Jag är skitfarlig. Var rädd för bövelen.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Jag

Tjocka släkten

Gamla lumparpolare

Festivaler 2012

Feminism

RSS

Besöksstatistik

Receptbank

Råkost.se

Gemenskap

Råkostrecept

.

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se