I huvudet på Tant Grön

Alla inlägg under maj 2011

Av Tant Grön - 10 maj 2011 21:40


Jag syftar till DOS FAMILYgrejen med att fota innehållet i sin väska och lägga upp på fejan. Jag minns att när jag såg det så hade jag så jävla mycket skit i väskan. Bra skit alltså, för jag hade varit på loppis den dagen. Alla skulle undra, tänkte jag, hur jag hade fått plats med allt i väskan. Väskan med guldbyxorna möter Den oändliga historien eller nåt. Men jag fotade aldrig.


   

Jenny Boquist, Norrköping


Innehåll:

En lapptåpp

En dovde-brännare

En dovde: Igelkottens elegans. Tydligen helt uuunderbar!

En bok: Charlaine Harris senaste om Sookie Stackhouse

En flaska Tru Blood. Hungrig

En trasig ajfåååån

En megastor ajfån. Näää det är kylskåpsmagneter


Flaskan och magneterna är presenter från fina Yrla. Sweet!

ANNONS
Av Tant Grön - 9 maj 2011 20:21


Nedräkningen har börjat. I sommar blir det mer blod, sex och tårar. Äntligen!ANNONS
Av Tant Grön - 9 maj 2011 09:30


Klok av tiden. Vis av erfarenhet. Det jag vet nu, vet jag för att jag gjorde det jag gjorde och hade jag inte gjort det jag gjorde, så hade jag inte vetat det jag vet nu.


Till viss del behöver vi göra våra egna misstag för att förstå det vi behöver förstå och även om det kan vara svårt att låta andra gå igenom jobbiga saker så behövs det där som gör ont för att de ska komma framåt i livet och få insikt och perspektiv. Ibland får vi ta ett steg tillbaka och låta dem bränna sig på sina egna eldar för våra har redan slocknat och då kan de också förstå det som vi redan vet.


 

Av Tant Grön - 8 maj 2011 14:36


Absolut ingenting.

Av Tant Grön - 8 maj 2011 13:58


En kväll med gamla vänner, ett löfte om att stanna uppe till fyra bara för att, ledde till viktiga bajsfunderingar. Vi är ju faktiskt bara 19 (försvar?). Ja, jag är i alla fall det. Och filmtitlar blir roligare med bajs.


 1. Top bajs

 2. Kiss kiss bajs bajs

 3. Dirty bajs

 4. Never ending bajs

 5. True bajs (okej, ingen film)

 6. Tillbaka till bajsen

 7. Bajs kanal 2, bajskampen

 8. Deep blue bajs

 9. Jag vet vart du bajsade förra sommaren

10. Bajzilla, King Bajs, Superbajs och Spider-Bajs på delad tioendeplats bara för att det ser bättre ut med tio än tretton och jag är all about the appearance.Och så några bubblare som jag kom alldeles själv efter att jag gått och lagt mig trots att klockan inte slagit fyra.  • Bajs identity
  • Bajs supremacy
  • Bajs ultimatum

Vi är väldigt stolta över denna bajsbedrift.


Andra saker vi kom på under gårdagens fantastiska kväll var att sätta upp en pjäs. En fullständigt genial pjäs, som givetvis handlar om oss . Mer än så avslöjar jag inte, vi vill ju inte att någon ska sno vår briljanta idé som kommer att blåsa er ur stolen. WOW! POW! KABOOM! osv.


Visst har vi dokumenterat delar av kvällen och vem vet, snart kanske det cirkulerar en liten video om eskapaderna på fäjsbuck. Beware and be scared!

Av Tant Grön - 7 maj 2011 10:33

För lätts fäjs it! Det är påfrestande att leva nära en människa under en längre tid hur underbar den där människan än må vara. Och här sitter jag nu i mitt gamla kök och skriker vårskrik och sjunger rövarsång, för våren här och den är nu.


Och idag är Lillgulliganen ett äpple. "Titta mamma! Jag är ett äpple."


 Av Tant Grön - 6 maj 2011 11:37


Härom dagen fastnade mina ögon på något om WikiLeaks och jag började fundera...


Om man är en sån där människa med äckligt mycket makt och en massa vidriga pengar och man gärna vill behålla den där äckliga makten och alla vidriga pengar och WikiLeaks är lite som en massa otrevliga gropar i asfalten på E4:an för den där människan. Då är det väl en himla bra idé att kasta ut lite falska anklagelser mot den som ligger bakom WikiLeaks för att täppa igen de där hålen, och om den falska anklagelsen råkar dra ner hela det kvinnliga släktet i skiten, ja är inte det ganska mycket som att slå två feta jävla flugor i en smäll?


Jag tror ingenting och jag vet ingenting, för jag var ju inte där. Men om det skulle va som jag funderar... så är det äckligt vidrigt och tyvärr lite smart(?)

Av Tant Grön - 6 maj 2011 08:57


Jag var på väg hem efter att ha lämnat Gulliganerna på lekskolan, mötte någon här och mötte någon där, hejhej! Jag gick ner mot parkeringen på baksidan och två ungdomar hoppade ur en bil, hejhej, och så gick de upp mot skolan. Bilen började backa ut medan jag fortsatte min väg framåt. Backar inte bilen lite väl fort nu, chauffören kan inte ha sett mig, tänkte jag och skyndade mig förbi. Men bilen stannar inte utan fortsätter genom häcken mellan cykelvägen och parkeringen och ner i diket.


Hoppsan! Det satt visst ingen bakom ratten.


 

 


Presentation


Hej och välkommen in i mitt huvud. Var inte rädd, jag är inte farlig, inte ett dugg. Är du? Äsch, jag skojade bara. Jag är skitfarlig. Var rädd för bövelen.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Jag

Tjocka släkten

Gamla lumparpolare

Festivaler 2012

Feminism

RSS

Besöksstatistik

Receptbank

Råkost.se

Gemenskap

Råkostrecept

.

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se