I huvudet på Tant Grön

Alla inlägg under maj 2011

Av Tant Grön - 5 maj 2011 21:27


Helgen är snart här. Imorgon kan jag se nästa avsnitt av Vampire Diaries och TBBT. Bara en sån sak. Imorgon kan jag vara uppe länge för jag behöver inte gå upp tidigt dagen efter. Härligt! Och lite extra förväntansfullt och spännande just den här torsdagen, för imorgon är det pridefestival i Norrping och på lördag kommer några fina vänner hit.


 

Och så en bild. Jag tänkte att ni säkert ville se mina supersnygga långkallingar med behändig ficka där jag misstänker att Phoebe skulle lägga sitt läppstift om hon fick chansen.  

ANNONS
Av Tant Grön - 4 maj 2011 12:30


Även om jag tror att de flesta som hittar hit redan vet hur man hittar till Persilja så vill jag ändå länka till det kloka hon skrivit idag. Word!

ANNONS
Av Tant Grön - 2 maj 2011 22:08


Tiden rinner ur fingrarna på mig och snart är sommaren här. Det är mycket jag vill hinna uppleva och göra då. Tre festivaler ska jag besöka, Öland Roots, Vildros och Urkult. Jag ska bo så mycket det bara går i mitt hus där emellan och när jag är där vill jag odla en massa. Men vad? Potatis har jag bestämt och en kryddträdgård är ett måste. Jag vill bygga växthus, helst bygga in hela huset i ett. Men det får nog vänta... för jag ska ha tid till att akta mig för huggormarna och läsa en massa böcker också.


 

Om någon känner för att dela med sig av sina bästa odlingstips så blir jag väldigt glad <3

Av Tant Grön - 2 maj 2011 20:24



Äntligen går det att köpa biljetter till Vildrosen. Och så här såg det ut förra året.




Av Tant Grön - 1 maj 2011 18:10




Igår var det Valborgsmässoafton och eldar tändes över hela landet och så även i Norrping, närmare bestämt på Rudolf Steinerskolan. Och jag var en av eldvakterna. Vi var tre vuxna, en ungdom och två barn.




Innan vi tände majelden fick alla barn jaga ut eventuella igelkottar som gömt sig i grenhögen. De gjorde ett jättebra jobb och inga kottar kom till skada.





Vi hade en plan när och hur vi skulle tända elden men det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss och endast ena sidan av grenhögen började brinna.




Jag trodde vi skulle vara klara vid elva eftersom vi var så många men vi kom inte därifrån förren vid två. Nu vet jag vad vi inte skulle ha gjort och vad vi skulle ha gjort och allt sånt där som man vinner med erfarenhet och vishet. Jag vill ha revansch och funderar på att vara eldvakt även nästa år.



  



Presentation


Hej och välkommen in i mitt huvud. Var inte rädd, jag är inte farlig, inte ett dugg. Är du? Äsch, jag skojade bara. Jag är skitfarlig. Var rädd för bövelen.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Jag

Tjocka släkten

Gamla lumparpolare

Festivaler 2012

Feminism

RSS

Besöksstatistik

Receptbank

Råkost.se

Gemenskap

Råkostrecept

.

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se