I huvudet på Tant Grön

Direktlänk till inlägg 31 juli 2011

Regnbågsfärgat my ass!

Av Tant Grön - 31 juli 2011 14:54Jag tänker på vägen. Den som vi fått lära oss är lång, krokig, smal, svår, hård och alla andra jobbiga ord du kan tänka dig om vägen mot målet. Vad nu än målet kan vara för dig eller dig eller mig.


Det här med att ändra inställning till exempel. Att det skulle ta tid. Det är bara en illusion. Du bestämmer själv vilken inställning du ska ha till saker och ting. Det finns ingen chef som du liksom ska vinna över för att få lov att ändra på din inställning.


Den enda som hindrar dig är du själv. Och när du förstår det, vad är då tid. Vad ska du med den till? 


Jag tänker på Lady Dahmers inlägg om hennes väg till en mer positiv inställning till livet, en väg som visst tog en himla massa år att vandra. Och jag tror att de flesta tror att det ska vara så. Att det ÄR så. Jag gjorde det. Och det är klart, att om man tror att något ska vara kämpigt och ta tid, så blir det också kämpigt och tar tid. Och många kanske då inte orkar utan kör på i gamla hjulspår. För att det känns enkelt.


Jag utgår från att ni redan känner till "tankens kraft" och "attraktionslagen". Visst har vi tjatat om det förut? Men vill ni läsa kloka ord om typ sånt här läs momos vackra.


Men samtidigt är vi ju en produkt av vårt samhälle som ständigt matar oss med negativa budskap om att vi inte duger som vi är. Vi får höra uttryck som: "Livet är hårt" eller "Vi måste kämpa för att nå dit vi vill" osv.


Tänk om vi istället fick höra att vi kunde göra vad som helst! Om vi tror att vi ska klara något så gör vi det, oavsett vad som står ivägen. Att vägen mot målet inte alls är svår, smal, lång eller hård utan alldeles underbart regnbågsfärgad!
Men nu är det ju inte det vi fått höra, i alla fall fick inte jag det. Så för mig behövdes det tid att fatta att jag själv bestämmer över mina tankar och att jag duger precis så som jag är. Jag är perfekt. Precis som du. 

Och jävligt snygg också.Kärlek

 
ANNONS
 
jagojag

jagojag

13 augusti 2011 23:00

Där slog du huvet på spiken min vän!!

http://jagojag

Tant Grön

13 augusti 2011 23:22

As usuall hihihihihi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Grön - 13 mars 2013 22:54


Att berätta att jag inte längre finns här utan där.     ...

Av Tant Grön - 27 oktober 2012 11:59

... Men det kan vara så att jag bryggde kaffet i koppen och sedan hällde det i min nya kaffekanna, som heter Stencil (bara en sån sak liksom) och efter det hällde jag tillbaka kaffet i koppen.   Mitt kaffe är ju redan populärt. Men med min...

Av Tant Grön - 24 oktober 2012 22:10

Jag målar ansikten och dricker te. Det var 19 år sedan sist räknade jag precis ut. Sedan jag målade ansikten alltså. Te drack jag senast igår. Basånivet. ...

Presentation


Hej och välkommen in i mitt huvud. Var inte rädd, jag är inte farlig, inte ett dugg. Är du? Äsch, jag skojade bara. Jag är skitfarlig. Var rädd för bövelen.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Jag

Tjocka släkten

Gamla lumparpolare

Festivaler 2012

Feminism

RSS

Besöksstatistik

Receptbank

Råkost.se

Gemenskap

Råkostrecept

.

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se