I huvudet på Tant Grön

Alla inlägg under juni 2012

Av Tant Grön - 9 juni 2012 13:47


Jo jag äger en tv. Den är sällan på. Men den finns här. Idag slog jag på den till frukosten och utsatte mig själv för reklam. Brr. 


Frysta grönsaker är nyttigare än färska säger Findus. Tror de att vi är helt jävla dumma i huvudet? Jag hoppas verkligen att vi inte är det.Annan skit jag utsatt mig för är fäjsbuckreklam. 


 


Om den här "matersättningen" NU är godkänd i Sverige, tidigare var den alltså INTE det; då undrar jag varför den inte var det tidigare och vad som fick Sverige att ändra på sig? Frasen "Nu godkänd i Sverige", får i alla fall inte mig att känna något positivt för produkten. Om man vill köpa HERRskjortor så ska man tydligen gå till KappAhl. Och som demonstration för dessa HERRskjortor väljer KappAhl en kvinnokropp och en bikiniöverdel. Det känns logiskt. För när jag letar efter badkläder så vill jag gärna titta på bilder av herrskjortor. Så varför inte tvärtom?


 


Reklam. 


.

ANNONS
Av Tant Grön - 8 juni 2012 09:40


Jag minns sällan mina drömmar nu för tiden, jag sa det senast igår... Men plötsligt händer det!


Jag såg min blå gitarr som hänger på väggen i vardagsrummet och då kom drömmen tillbaka till mig. I min dröm var gitarren angripen av någon sorts fluga som var otroligt skadlig för gitarren. Den åt upp den inifrån och uppgav ett ljud som jag inte kan beskriva på något annat sätt än vibrerande.


 


Vi bearbetar det som händer med oss och i oss i våra drömmar och just nu är det mycket ljud och pälsängrar i mitt liv, så att ett skadedjur som låter dyker upp i mina drömmar, är kanske inte så märkligt.


Men snart är det sommalov och då kan jag städa så mycket jag vill och utrota alla pälsängrar. Ljuden får dock gärna stanna kvar.Och så ska vi ligga i gräset och bara vara också. Det blir fint det.


 

ANNONS
Av Tant Grön - 3 juni 2012 23:11Och liksom...

 Jo jag var där och köpte en jag. Bazinga!     

Av Tant Grön - 2 juni 2012 17:47Jag sitter (läs ligger, för jag är så jävla dödentrött!!!) och försöker få ur mig några vettiga ord till analysdelen i min uppsats som ska lämnas in imorgon. Inte mycket klokt kommer ur mina fingrar.


 


   
Så jag ställde mig upp och gjorde några framåtböjningar, sträkte ut ryggen och andades lite. Då blev jag yr i huvudet och kände för att svimma en liten stund. Bara ett tag liksom.


 
Men det där med att svimma är inget för ensamstående föräldrar och studenter inte. Nej, det är sådant som barnfria och rika kan ägna sig åt. Så jag lät bli. Basånivet.


 Joråsåatteh.


.

Presentation


Hej och välkommen in i mitt huvud. Var inte rädd, jag är inte farlig, inte ett dugg. Är du? Äsch, jag skojade bara. Jag är skitfarlig. Var rädd för bövelen.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Jag

Tjocka släkten

Gamla lumparpolare

Festivaler 2012

Feminism

RSS

Besöksstatistik

Receptbank

Råkost.se

Gemenskap

Råkostrecept

.

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se