I huvudet på Tant Grön

Senaste inläggen

Av Tant Grön - 27 april 2012 20:55ANNONS
Av Tant Grön - 26 april 2012 21:41


Hoppsan liksom! Så nu har jag väl inget val. Bäst att börja vandra uppåt redan nu så att jag hinner dit i tid.


 


Till den magiska platsen med de kraftfulla träden.

 


Där man kan ligga och mysa i en hängmatta.
Och titta på stenar.
Eller annat skoj.

 Massa skoj blir det. Ja det är vad de säger i alla fall. De som har läst programmet. SJälv åker jag alltid i blindo.

ANNONS
Av Tant Grön - 26 april 2012 20:36Det här med att man inte ska klaga för att det finns de som har det värre. Vad är det för jävla skitsnack egentligen? Jag mår väl inte bättre för att någon annan mår sämre. Mina problem försvinner inte helt magiskt bara för att någon annan har så mycket större problem än vad jag har.


 

Om jag mår dåligt, om något tynger mig så måste jag få göra mig av med det. Troligtvis genom ventilering. Men bara för att jag berättar om något som jag inte är nöjd med så innebär inte det att jag är missnöjd med allt annat. Var ligger logiken i det? 


 


Ibland är jag skittrött på mina barn. Och jag behöver vara ifrån dem, jag behöver egentid. Betyder det att jag inte älskar dem? Givetvis inte. Däremot är jag en jävligt klok människa om jag ser till att ge mig själv egentid. Det tjänar alla i min omgivning på. Typ verkligen verkligen.


 


Och den där Cimon, han är väldans klok han.

Av Tant Grön - 26 april 2012 14:08


Torsdagar är ekolåda utanför dörrendag! Och den här gången fick vi lite extra av den fina chauffören. Det tackar vi för. Tacktack!

 

Av Tant Grön - 26 april 2012 11:11Det har jag verkligen. En jävulskt bra länklista med schysta grupperingar. Problemet är att den finns på min gamla blogg Välkommen hem till Tant Grön. Jag spenderade väldigt mycket tid på att gruppera in bloggarna, mest för min egen skull, så att jag lättare skulle hitta dem i mängden. Men här har jag inte haft samma energi. 


Kanske flyttar den hit en vacker dag eller så gör den det inte. Tillsvidare, om ni vill ha tips på bra, roliga och intressanta bloggar, hänvisar jag er till Välkommen hem Till Tant Grön
 

Av Tant Grön - 26 april 2012 10:52


I yogan finns balans. Alltid höger sedan vänster. Aldrig den ena sidan utan den andra. Efter yogan gör det ont i hela kroppen. Streetdansen funkar inte så konstaterar jag efter tre dagars värk på bara den vänstra sidan av min arma kropp. Vill ni se dansare dansa, exempelvis mina kids så besök detta event. Det ska jag göra. Och så ska jag balansera upp min högra kroppshalva. Jag börjar nu.
Over and out.

Av Tant Grön - 25 april 2012 22:09


Mediterar alltså. Lär dig snabbmatsversionen som är nödvändig i den hektiska vardag som många av oss lever i. Små barn, arbete, skola, cirkusträning, dans, handla mat, laga mat, tvätta kläder, städa?, läxor, passa tider, sova?!, konflikter, borsta tänderna, gå och lägg er!, yoga, andas, tid?!!, egen tid??!!! VA? Stopp. Lugn.


Bra skit det här:
Hittat på Yoga Dork

Av Tant Grön - 25 april 2012 20:34Det är så svårt för mig att göra saker regelbundet. Allt sådant är jag liksom allergisk mot. Passa tider. Rutiner. Göra saker varje dag. Det funkar bara inte. Jag borde äta saker som hjälper kroppen att ta upp järn. Jämt. Varje dag. För jag har järnbrist och är ständigt trött. Men allt är bättre än inget så nu har jag gjort mig lite sesammjölk som är bra på att hjälpa kroppen med järnet.


 


Det blir himla vackert också när jag ringlar den över smodin. Lite rått lugn mitt i allt kaos. Skeden är ju rena rama konstverket.


 Sesammjölk


Blöttlägg sesamfrön över natten (2 dl), grodda dem sedan i ett dygn, därefter mixar du dem tillsammans med vatten (efter önskad konsistens) och banan (efter smak). Sesamfrön kan vara rätt bittra i smaken och bananen hjälper till att balansera upp det. Du kan också använda honung eller agave om du föredrar det. Jag skulle säga att mjölken håller sig i kylskåp i ca en vecka om du försluter den väl. Men jag är inte så kinkig. Luktar det och smakar bra så går det att äta.


Smodi


Blötlagda fikon 2 st (inte så mycket vatten, endast så att de täcks, använd sedan vatten till att mixa smodin)

2 äpplenKör hårt! Eller inte.

Presentation


Hej och välkommen in i mitt huvud. Var inte rädd, jag är inte farlig, inte ett dugg. Är du? Äsch, jag skojade bara. Jag är skitfarlig. Var rädd för bövelen.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Jag

Tjocka släkten

Gamla lumparpolare

Festivaler 2012

Feminism

RSS

Besöksstatistik

Receptbank

Råkost.se

Gemenskap

Råkostrecept

.

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se