I huvudet på Tant Grön

Senaste inläggen

Av Tant Grön - 22 oktober 2012 22:03


Nej det är inte okej att ta någon mot dennes vilja, hur jävla mycket ditt hjärta än är med. Och vad fan betyder det, att hjärtat är med? Typ, "nej nej, jag våldtog inte, mitt hjärta var med hela tiden, jag lovar!" Liksom, och?! Jag skiter fullständigt i ditt jävla hjärta. Nej tack! Jag vill inte bli "tagen".


 


Hittat på fäjsbuck såklart! Vita kränkta män.

ANNONS
Av Tant Grön - 22 oktober 2012 21:33


Ibland hör jag kvinnor säga att de inte är feminister. Hur tänker de då?

ANNONS
Av Tant Grön - 22 oktober 2012 20:38


featureshoot.com tex. Lite kul. Men-ups, för omväxlings skull(?).


 


Av Tant Grön - 22 oktober 2012 16:24


De kan se ut så här:

 


En vacker himmel med schyssta ord. Den delade jag på fäjjan och spred vidare ut i den virtuella världen.


Men ibland så funkar inte bilderna till texten tycker jag. Som den här tex. Orden är väldigt bra tycker jag, men bilden känns helt fel. En riddare! Jag fattar liksom inte?

 Så jag gjorde en egen istället:

  


Jag tycker min är mycket bättre! Basånivet.Av Tant Grön - 20 oktober 2012 20:57


Vänner som tänker på mig. Det är fint. Vänner som uppskattar mig så som jag är och som ser mig. Det är viktigt att ha människor i sitt liv som gör det.


 


Vänner som vill ha mitt sällskap och som tycker att jag är rolig. Det har jag.


 Jag hoppas att jag är bra på att visa dom att jag uppskattar dom och att jag är glad för att de finns i mitt liv. Och jag hoppas att alla andra också har så fina vänner som jag har. Livet vore väldigt grått utan er. 


Inlägget är till ALLA mina vänner, även ni som inte "syns i bild", basånivet. Jag tyckte bara att det här var så fina exempel.Puss o Kram!.Av Tant Grön - 16 oktober 2012 19:29När det är dags att återvända till stan, så vill jag bara likt ett barn lägga mig ner på golvet och skrika: Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!

 


Jag vill vara kvar här.Sitta i min fåtölj framför vedspisen och titta på eldens magiska lågor.


Gå omkring på tomten och prata med träden.


Det kan vara vackrast där nu.Jag har alltid känt en längtan till landet. När jag var liten sa jag att jag skulle bo på landet när jag blev stor. Då, när jag själv kunde bestämma var jag skulle bo. Men jag är stor nu och ändå är jag fast i stan. Ibland. För det mesta. Men inte för alltid. "När vi bor på landet", brukar vi säga, "då ska vi ha katter, höns, kaniner, får, och en papegoja säger Lillgulligan". Och vi längtar.

Av Tant Grön - 14 oktober 2012 22:14Det måste verkligen vara jättejobbigt för icke-aggressivt fattiga människor att behöva stå ut med att se aggressivt fattig människor gå omkring helt fritt på gatorna. Jag förstår verkligen verkligen det och stödjer verkligen förslaget om att förbjuda tiggeri. Det är inte alls helt jävla sjukt i huvet. För alla människor är ju inte lika mycket värda va? I alla fall inte de där dumma svaga känsliga kvinnorna, sånna där jobbiga feministjävlar! Eller äckliga homosexuella och verkligen inte aggressivt fattiga förstås. De borde verkligen förbjudas!!!


Tankesmedjan

dn.se


"Att kriminalisera tiggeri är som att kriminalisera skaldjursallergi men lämna den borgerliga räkmackan på bordet."


Idag känner jag bara för att avliva alla jävla idioter. Att känna till och inte kunna göra något, vad är poängen med det? Hur kan någon tycka så? Jag förstår inte, hur går det till liksom? Hur kommer det sig att kvinnor är det andra könet? Hur kommer det sig att en inte får ha sin sexualitet ifred? Och som om vi inte redan hade nog med ojämställdhet och vidriga fördomar, så diskuteras det alltså hur vi ska kunna sopa bort fattiga människor från våra gator. För de är ju obehagliga! Vad är det som saknas?


Kärlek människor! Kärlek.


Nu

Av Tant Grön - 14 oktober 2012 21:23

Här ligger jag och myser framför vedspisen och läser Sonja Åkesson och skriver jobbiga ord under snygglampan.

Presentation


Hej och välkommen in i mitt huvud. Var inte rädd, jag är inte farlig, inte ett dugg. Är du? Äsch, jag skojade bara. Jag är skitfarlig. Var rädd för bövelen.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Jag

Tjocka släkten

Gamla lumparpolare

Festivaler 2012

Feminism

RSS

Besöksstatistik

Receptbank

Råkost.se

Gemenskap

Råkostrecept

.

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se