I huvudet på Tant Grön

Senaste inläggen

Av Tant Grön - 13 september 2012 21:16Vad är problemet liksom? Jo jag tänker på DN och ordet hen. 


"Det är mycket möjligt att hen blir ett vedertaget begrepp så småningom. Men det är inte DN:s uppgift att gå i bräschen för hen som fortfarande kan uppfattas som ett queerpolitiskt ställningstagande. Många läsare riskerar att haka upp sig på detta ord och tappa fokus från det som artikeln verkligen handlar om", skriver Tillberg.

 

Om en nu någon gång i sitt liv ska ta ett politiskt ställningstagande så är väl ett queert sådant väldigt bra tänker jag. Så kör på bara DN. Våga vara annorlunda. Våga gå i bräschen. 

ANNONS
Av Tant Grön - 13 september 2012 20:35

Vi kokar knäck vi. Med lakritspulver i.
 
En liten SHGM-video.


 


 

ANNONS
Av Tant Grön - 13 september 2012 17:33"Var är..? eh.. den där...bullebullebubben!!!", undrar jag frustrerat. "Vad menar hon", frågar Lillgulliganen. "Rivjärnet", svarar Storgulliganen.


Jo det är en sådan dag idag. Tur att någon förstår mig ändå. För hur ska vi kunna baka pizza utan rivjärn? Det är ju torsdag för bövelen!


 Av Tant Grön - 12 september 2012 21:57

Jag såg antalet vänner jag har på fäjsbuck och kände, att skulle det inte vara lite koolare om jag hade 666 st istället? Bara undrar.

Av Tant Grön - 12 september 2012 21:04Men nu så här efteråt upptäckte jag att det räckte med en.

 

Av Tant Grön - 12 september 2012 20:17


Jag kan vara trött. Men innan jag får gå och lägga mig, måste jag skriva typ hundratjugo kalasinbjudningar. För hand. Old school liksom. Livet som förälder är riktigt glamoröst. Bara säger.


 

Av Tant Grön - 12 september 2012 20:00


När en vän som kanske inte kan anklagas för att vara så där jättespontan, ringer och bara är så fantastiskt spontan och det inte alls funkar för mig. Så typiskt. Men vi bestämde att om han kände för att vara så där fantastiskt spontan igen på lördag, så funkar det väldigt bra för mig. Jag är ledig då. 


 Av Tant Grön - 12 september 2012 18:28Jag satt på en bänk utanför frita och inväntade tiden, då en vän slog sig ner bredvid mig. Vi pratade om kärlek och om hur vi beter oss för att få den. "Du måste ju vara skitjobbig att vara ihop med" utbrast han! Ja lite så pratade vi och vännen sa att han hade en bok som jag nog skulle finna intressant. Men när han letade efter boken i bokhyllan där hemma, så hittade han ytterligare några böcker som han tyckte att jag skulle läsa...


 


... När jag fick böckerna och läste lite på dess baksidor så började jag fundera på om inte vännen tycker att jag behöver jobba på mina relations-skills? I så fall är piken inte dirket subtil. Vännen och min exman sitter i samma styrelse i en förening, kan det vara så att de på sina möten sitter och diskuterar mig! Jo så måste det ju vara. Klart de gör det. Jag ser framför mig hur de ritar upp mig på tavlan och skriver upp vilka fel jag gjort i mitt äktenskap och hur de nu ska laga mig så att jag lyckas bättre i framtiden. Så snällt. Och böckerna är en del av indoktrineringen. 


Nej men jag börjar väl läsa nu då...

Psst. Jag tror de har möte just nu faktiskt. (hjälp)


Presentation


Hej och välkommen in i mitt huvud. Var inte rädd, jag är inte farlig, inte ett dugg. Är du? Äsch, jag skojade bara. Jag är skitfarlig. Var rädd för bövelen.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Jag

Tjocka släkten

Gamla lumparpolare

Festivaler 2012

Feminism

RSS

Besöksstatistik

Receptbank

Råkost.se

Gemenskap

Råkostrecept

.

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se