I huvudet på Tant Grön

Senaste inläggen

Av Tant Grön - 12 september 2012 10:21Jag älskar min nya kurs, utropstecken utropstecken. Min läxa är att åka ut till skogen, meditera, vara i ursprunget, bli uttråkad och möta mig själv. Läskigt och roligt. Kan knappt bärga mig liksom.


 ANNONS
Av Tant Grön - 11 september 2012 13:24


Vi har dörren öppen för att kunna andas.


Det blir olidligt varmt här när vi bakar fritabröd och kokar soppa.Men himla gott. Och jag önskar att fler hade dörren öppen. Skulle det inte bli lite roligare då?

 

ANNONS
Av Tant Grön - 10 september 2012 20:43


Hur oklok får man vara. Hur mycket skada får man åsamka andra. Och när är det okej att döda. Jag funderar på när en människa är ett tillräckligt stort hot mot andra människor, så att staten tycker att den människan måste låsas in på livstid eller så... För någonstans måste ju ändå en människa som tror att våldtäkt är en bra idé, vara helt jävla skadad och då också vara ett enormt hot mot mänskligheten.Fast att låsa in någon får ju inte denne att bli klok. Eller? Så hur ska vi upplysa alla okloka, så vi slipper känna oss hotade?*Av Tant Grön - 4 september 2012 20:39


Jo jag störde mig på något jag och kom då att tänka på Chandler Bing. För mig är ytan rätt oväsentlig, till skillnad från Chandler. Vackrast i världen blir en så här:


(Om ni inte har sett filmen så gör det)

 

Men saker någon gör kan jag störa mig på. Läten tex. Det tycker jag är jättejobbigt. Alltså ljud folk har för sig när de exempelvis äter. Jag tänkte att det var lite fånigt av mig, att störa mig på ett ljud. Men så funderade jag vidare... Om jag stör mig på ett ljud nu, hur galen skulle jag då inte vara om en vecka, en måndad, ett år?! 


Det kan ju te sig väldigt ytligt, men ogillar en något så gör en ju det. Gillar en inte spenat så gör en inte och inte blir en beskylld för att vara ytlig då inte. Och gillar en inte fotbollsfanatiker så tror jag inte att en beskylls för att vara ytlig då heller. Men när vi pratar utseende eller "tics" då är min uppfattning att en liksom ska komma förbi det, acceptera det liksom. Typ skärp dig och var inte så fånig. Men om jag inte klarar av "naglar på tavlan-ljud" så ska jag väl inte behöva stå ut med det. Eller! 


Jo jag funderar alltså på om det vi ibland kallar för ytligt kanske ska kallas för något annat. Preferenser? Och vad är ytligt egentligen? Vi gillar det vi gillar och ogillar det vi ogillar. Eller jag vet inte. Och så blev allting svart.


Av Tant Grön - 4 september 2012 09:59Jo jag var och fikade jag. På stans kanske tjusigaste fik. Lite som att komma hem. Snyggt porslin, stiliga möbler och vackert sällskap.


Men hur har ni det med hemsidan Kafé Kuriosa?


En påklädd man och av avklädd kvinna. 

  Jag blev riktigt sugen på kaffe nu! För jag blir det när jag ser avklädda kvinnor.


Av Tant Grön - 26 augusti 2012 17:46


Det är sånt som händer.
Av Tant Grön - 25 augusti 2012 20:45

Det är väl okej?


.

Av Tant Grön - 25 augusti 2012 12:21

Jag nämner inga namn. Men det var inte jag som gjorde den här imorse. Bara säger.

Presentation


Hej och välkommen in i mitt huvud. Var inte rädd, jag är inte farlig, inte ett dugg. Är du? Äsch, jag skojade bara. Jag är skitfarlig. Var rädd för bövelen.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Jag

Tjocka släkten

Gamla lumparpolare

Festivaler 2012

Feminism

RSS

Besöksstatistik

Receptbank

Råkost.se

Gemenskap

Råkostrecept

.

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se